Xbrane Biopharmas Facebook-grupp för aktieägare – gå gärna med!

Jag har skrivit en hel del om Xbrane Biopharma. Mer kommer det att bli inom kort.

Det finns oerhört mycket positivt att skriva och säga om detta bolag. I väntan på nya analyser så kolla in mina tidigare inlägg här på bloggen.

Glöm inte heller att gå med i Facebook-gruppen. Gruppen är till för alla som är aktieägare i Xbrane, alternativt de som har ett seriöst intresse att investera i bolaget. Tanken är att vi har ska hjälpas åt att gräva information och diskutera företaget gemensamt. Gruppen har flera medlemmar med stor erfarenhet att finna undervärderade aktier som har gjort rejäla uppgångar. Jag garanterar att du kommer att finna mycket nyttig information där. 

https://www.facebook.com/groups/768925616588156/

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments